dinsdag , 19 februari 2019
Laatste nieuws
terug

Denk Anders Debat

Evenement # 3983

Het DenkAndersDebat is een inspirerende bijeenkomst voor jongeren met de onbeperkte ambitie om hun dromen waar te maken. Je kunt luisteren, meedenken en meepraten over onderwerpen die jou bezighouden: je school, je stage, je werk, je financiën…het komt allemaal voorbij. Je stelt vragen aan werkgevers en je deelt ideeën en ervaringen met andere jongeren. Het resultaat is dat je borrelend van energie en met een rugzak vol ideeën (en wellicht visitekaartjes) naar huis gaat!

Heb je bijvoorbeeld (een vorm van) autisme, AD(H)D of een chronische ziekte dan kan je je opleiding vaak prima in je eigen tempo volgen. Maar tijdens de stage krijg je te maken met andere mensen, andere regels en een andere manier van werken en dan kunnen die kenmerken van zo’n stoornis, aandoening of ziekte je flink in de weg gaan zitten. Ga je dat vertellen bij aanvang van de stage of tijdens je sollicitatiegesprek? Welke begeleiding heb je nodig om je stage of baan succesvol te doorlopen? Kan de opleiding of het bedrijf jou goed begeleiden?

Op 13 november organiseren we een debat: Hogeschool Rotterdam Kenniscentrum Zorginnovatie, samen met het PowerPlatform en de Stichting Hoezo Anders met nog veel andere partijen als mooie afsluiting van de Week Chronisch Zieken! Meer info volgt op http://www.hoezoanders.nl.

Info

Soort activiteit Congres / Symposium
Doelgroepen Beleidsmakers
Chronisch zieken / gehandicapten
Jongeren
Ziektebeelden ADHD
Algemeen
Autisme
Lichamelijke handicap

Contact & Organisatie

Organisatie Hogeschool Rotterdam; Kenniscentrum Zorginnovatie
Contactpersoon Dr. A.L. van Staa
Telefoon 0728746263
Email a.van.staa@hr.nl
Tweede contactpersoon Daniella Krijger; Stichting Hoezo Anders
Telefoon 0641496627
Email daniella@hoezoanders.nl
Website http://www.hoezoanders.nl/

Data & Locatie

Data 13.11.2014
Tijd 14:00 - 18:00
Locatie Hogeschool Rotterdam
Adres Rochussenstraat 198, kantine
3015 EK Rotterdam
Provincie Zuid-Holland
Toegangsprijs gratis
Aanmelden verplicht Ja
Bereik Regionaal

Kaart

Scroll To Top