dinsdag , 19 februari 2019
Laatste nieuws
terug

Verhalenwedstrijd

Evenement # 4220

Verhalenwedstrijd
Jonge mantelzorgers zijn jongeren die opgroeien in een gezin waar vader, moeder, broer of zus kampt met (chronische) ziekte, handicap of psychische problemen. Hun leven ziet er vaak anders uit dan dat van leeftijdgenoten, door de extra (zorg)taken die ze hebben. Manteling en boekhandel de Drvkkery zijn op zoek naar hun verhaal.

Jonge mantelzorgers tussen de 12 en 18 jaar oud én jongeren die zich kunnen verplaatsen in het leven van een jonge mantelzorger, kunnen hun verhaal, gedicht of filmpje insturen tot en met vrijdag 10 oktober. De inzendingen worden gebruikt om mensen te laten zien wat jonge mantelzorgers zijn en hoe je rekening kunt houden met jonge mantelzorgers.

De inzenders maken kans op leuke prijzen zoals een fantastisch bioscooppakket voor 3 personen of een uitgebreid leespakket. Een deskundige jury nomineert van elke leeftijdscategorie (12 – 14 jaar en 15 – 18 jaar) drie verhalen, gedichten en filmpjes. De genomineerden worden samen met hun ouders, vrienden en bekenden uitgenodigd voor de feestelijke prijsuitreiking op vrijdagmiddag 14 november in de Kloveniersdoelen in Middelburg. Daar worden de zes prijswinnaars bekend gemaakt. De prijzen worden uitgereikt door burgemeester Letty Demmers van Vlissingen. Alle genomineerden krijgen in ieder geval een leuke prijs aangeboden door de Drvkkery.

Informatie en spelregels zijn te vinden op: www.mantelingwalcheren.nl/jongemantelzorgers

Info

Soort activiteit Anders
Doelgroepen Jongeren
Kinderen
Mantelzorgers / vrijwilligers
Ziektebeelden

Contact & Organisatie

Organisatie Manteling
Contactpersoon Esther Braat
Telefoon 0118-553530
Email eb@mantelingwalcheren.nl
Tweede contactpersoon Conny Prins
Telefoon 0118-553530
Email cp@mantelingwalcheren.nl
Website http://www.mantelingwalcheren.nl

Data & Locatie

Data 10.10.2014 - 14.11.2014
Tijd -
Locatie Manteling
Adres St. Sebastiaanstraat 12
4331PL Middelburg
Provincie Zeeland
Toegangsprijs
Aanmelden verplicht Nee
Bereik Regionaal

Kaart

Scroll To Top