dinsdag , 19 februari 2019
Laatste nieuws

Zoekmachine aangepaste vakantiewoningen

Deze week introduceert TheTravelSpy een oplossing voor iedereen die met een rollator, scootmobiel, rolstoel of kinderwagen op vakantie wil. Met de zoekmachine (www.aangepastevakantiewoning.nl) is het niet meer nodig om lang te zoeken naar een aangepaste vakantiewoning.

Ruim 2,5 miljoen mensen in Nederland (16% van de bevolking) is minder mobiel. Omdat geen enkele vakantieaanbieder juiste en betrouwbare informatie heeft, zoeken zij maanden naar een passende vakantie accommodatie. Theatermaker en presentator Marc de Hond vertelt: “Het is altijd weer een speurtocht naar goed toegankelijke hotels en vakantiehuizen. Ik ben flink wat telefoontjes verder voordat ik een plekje heb gevonden waar ik makkelijk naar binnen kom, naar het toilet kan en drempelvrij kan douchen. En dat natuurlijk ook nog eens op een mooie locatie!”

TheTravelSpy pakt het probleem aan door handmatig alle vakantiehuizen van bestaande vakantieaanbieders te controleren. Alle aanpassingen worden in kaart gebracht. Met de zoekmachine (www.aangepastevakantiewoning.nl) kan iedereen vervolgens altijd een vakantiehuis vinden dat volledig voldoet aan zijn of haar wensen.

Het idee is niet onopgemerkt gebleven. TheTravelSpy heeft vorig jaar het PwC Social Impact Lab 2015 gewonnen, de prijs voor de meest veelbelovende sociale start-up van 2015.

Op dit moment is TheTravelSpy alleen in het Nederlands beschikbaar. Later dit jaar volgt een uitrol naar Duitsland en Frankrijk.

TheTravelSpy is te vinden op:
Website: www.aangepastevakantiewoning.nl
Facebook: www.facebook.com/travelspy.nl
Website: http://thetravelspy.nl/

1 reactie

  1. Aangepaste Vakantiewoning

    Dank jullie wel voor het plaatsen van ons persbericht! Wij helpen iedereen heel graag bij het vinden van een aangepaste vakantiewoning (https://aangepastevakantiewoning.nl)!

Scroll To Top