Niet goed leesbaar? Open hier de online versie.

Thema Week Chronisch Zieken 2014: Innovatie


In deze nieuwsbrief

Doe mee!
Hierbij nodigen wij u uit om tijdens de Week een activiteit te organiseren. Heeft u een nieuwe dienst, product of een goed idee, breng het voor het voetlicht. Diverse initiatiefnemers zijn u al voorgegaan. Zie het voorlopige Weekprogramma onder in deze nieuwsbrief. Meldt uw activiteit aan en wij nemen het graag op.

Bundeling krachten met Nationale Zorgvernieuwingsprijs
De Nationale Zorgvernieuwingsprijs en de Week Chronisch Zieken geven dit jaar het denken over mantelzorg en zelfredzaamheid een stevige impuls. Daarom bundelen zij hun krachten tijdens de Week Chronisch Zieken. Op 10 november vindt tijdens een gecombineerd nationaal evenement de veel bezochte Nationale Zorgvernieuwingsdag plaats. Het publiek op deze dag kiest wie er € 75.000 wint om een vernieuwend idee uit te voeren. Dat idee moet mensen beter in staat stellen te zorgen voor elkaar – het thema van deze editie. De genomineerden, geselecteerd uit 291 inzendingen, worden die dag bekend gemaakt. Ook zijn er workshops en is er een fondsenmarkt om zoveel mogelijk ideeën verder te brengen die zijn ingestuurd voor de Nationale Zorgvernieuwingsprijs. De Nationale Zorgvernieuwingsprijs is een gezamenlijk initiatief van ZonMw en VSBfonds.

Weekprogramma 2014

Steeds meer mensen hebben te maken met een chronische beperking. Veel nieuwe wet- en regelgeving staat op stapel. Dit maakt dat vernieuwende ideeën hard nodig zijn. Innovatie is dan ook het thema van de Week Chronisch Zieken 2014. De week is van 7 t/m 13 november.

3 november
Hersenletselcongres

5 november
Bijeenkomst Longpunt Beverwijk

8 november
Beestachtige dag Dierenpark MeerZoo

10 november Dag van de Mantelzorg
Nationaal event samen met Zorgvernieuwingsprijs

11 november
Workshop Capoeira

12 november
Groepsles afvallen en conditie
Groepsles reuma en osteoporose
Groepsles ademhalingstechniek

13 november Nationale Verwendag
Met wandelen kom je vooruit in je leven, Walking Limburg

Gehele week 7-13 november

Gratis houdingcheck Gratis groepsles Cesartherapie

Week Chronisch Zieken | 010-436 6799 | 0651-180 563 | info@chronischziek.nl | www.chronischziek.nl